Om oss

dlTømrer Knut-Øivind Bruun AS er et tømrermesterfirma med 8 tømrere hvor alle har både lang og allsidig erfaring. Vi har vært involvert i uendelig mange oppdrag og arbeidsoppgaver relatert til bygg- og tømrerbransjen, og det er slik vi har blitt til den bedriften vi er i dag. En bedrift med kunnskap, kompetanse, og med en stor mengde referanseprosjekter i Sandefjord og omegn.

Vi har stor forståelse for at kunder forventer seriøsitet og kvalitet i alt som har med et byggeprosjekt å gjøre. Det å bygge er i dag forbundet med store kostnader. Uansett om kunder bruker sine sparepenger på å realisere boligdrømmen i form av et nybygg, om noen ønsker å ta vare på en eldre boligmasse ved å restaurere, så er det forbundet med store kostnader. Det både skal og må vi respektere – og det gjør vi.

Vi utfører alt som er av oppdrag innen bygg- og tømrer- bransjen. Fra det aller minste som for eksempel å justere en dør eller skifte et vindu, til å sette opp og ha totalentreprisen på en stor villa eller næringsbygg.

Likevel ligger nok hovedvekten av våre arbeidsoppgaver på:
Nybygg
Rehabilitering
Restaurering
Tilbygg
Takkjobber
Bad
Trykktesting
Tegning

Knut Øyvind Bruun, daglig leder


Vi ønsker å komme i kontakt med deg, så ta kontakt med oss for en prat!